Výcvik

Výcvik v Červeném Kostelci ve dnech 11.-13. 10. 2013

Written by ŽD, LZ on . Posted in Výcvikové akce

brodsky2 Ve dnech 11.-13. 10. 2013 se v kempu Brodský u Červeného Kostelce konaly svody, bonitace, ale i zakončení výcvikové sezóny Novofundland klubu ČR.

Naši členové obsadili všechny dostupné chatky, někteří dokonce jezdili spát domů do Červeného Kostelce nebo spali v karavanu:o) V letošním roce to byla nejobsazenější výcviková akce klubu, z čehož máme velkou radost!

V sobotu dopoledne proběhly svody a bonitace, následovalo Agility XXL, které si užili nejen psi, ale i psovodi:o) Děkujeme Zuzce Staňkové a DOgBROTY za organizaci, dárečky a vyhodnocení soutěže:o)brodskyA protože jsme na výcvikové akci, po chvilce odpočinku následoval vodní výcvik. Naši pesani přilákali kolemjdoucí a místní obyvatele, takže divácké fórum bylo opravdu početné. Dokonce se na nás přijeli podívat z místního deníku a z Českého rozhlasu!:o) 
Další den nás neprobudilo sluníčko, ale zima a mlha. Ale když můžou ven pesani, tak my nejsme žádné bábovky a jdeme do toho taky. Skoro jsme se v mlze neviděli, ale i tak jsme výcvik na suchu dali:o) 


Ještě jednou děkujeme všem účastníkům, děkujeme Kempu Brodský,
Zuzce Staňkové a samozřejmě i kolegům z novin, 
moc nás těší zájem o naše psy:o)

Více si můžete přečíst v prosincovém Zpravodaji:o)

Vytisknout