Jste zde:  
||
||
Kalenář akcí na rok 2020

Kalenář akcí na rok 2020

Plán akcí na rok 2020

7. 3.  - Předjarní procházka Šáreckým údolím v Praze. Jedná se již o osvědčenou trasu, která vede chráněnou krajinou. Kromě krásné předjarní přírody a přestávek na občerstvení se také můžete těšit na příjemně strávený den ve společnosti psů a jejich páníčků.

4. 4.  - Jarní výstava NFK ČR spolu se svody, bonitací a kondičními předvedeními. Místo: Chržín areál Stará Fara.

květen Prodloužený výcvikový víkend a odemykání vody.  Osvědčený suchý a vodní výcvik spolu s oblíbeným „sranda závodem“ v kempu Nová Živohošť, přehrada SLAPY.

11. 6.- 14. 6. Prodloužený turistický víkend na Šumavě. Víkend plný procházek krásnou chráněnou přírodou. Start a cíl je z autokempu Nové Městečko přímo u řeky Otavy, kde budou členové výprav ubytováni.

6. 8. - 9. 8. - Každoroční pohodový prodloužený výcvikový víkend v Hostouni. Stejně jako v minulých letech se můžou členové těšit na příjemně strávené vodní radovánky a večerní posezení u ohně v doprovodu spousty smíchu.

5. 9. - 6. 9. Dvoudenní akce klubová výstava NFK ČR Praha a Speciální výstava Novofundlandských psů tradičně na Džbáně. Po výstavě 1.9. proběhnou svody, bonitace a kondiční předvedení.

19. 12. - Vánoční procházka sváteční Prahou. Krásná tradiční procházka předvánoční Prahou 

O akcích se dále můžete dozvědět bližší informace z pozvánech zasílaných přes e-mail, ve Zpravodajíchm na webu nfk.cz a Facebooku.

Chcete víc akcí? Víte o vhodné lokalitě? Máte nápad na nějakou další akci? Napište nám na info(et)nfk.cz

Svou účastí pomůžete organizaci setkání s novofundlandskými psy. Děkujeme

Tags: kalendář akcí