4/2005

4/2005

Stuttgart Animal 2005

Stuttgart Animal 2005
Stuttgart Animal 2005

Na 11. a 12. listopadu 2005, jako na závěr letošní sezóny, jsme byli pozváni šéfem BAG-RHV panem Thomasem Schreiberem, abychom se aktivně podíleli na dvoudenním předvádění nácviku vodní záchrany na mezinárodní výstavě Stuttgart Animal 2005, v rámci které se koná i mezinárodní výstava psů.

Pokračovat ve čtení

Vytisknout E-mail

Vzpomínka na Britta (a nejen na něj)

Tak jsem se po návratu z Mezinárodní výstavy Intercanis v Brně přehraboval v šupleti, které obsahuje většinu písemností a artefaktů, dotýkajících se bezprostředně všech mých chlupatých kamarádů. Prožil jsem s nimi skoro půl svého života a jak jsem tak prohlížel tu hromádku různých fotografií, uvědomil jsem si, jak málo jich vlastně mám z dob, kdy se můj život propojil s mým prvním novofundlanďanem! Prostě nebyl žádný Digital, dělal jsem povětšinou černobíle a všechno dělal v temné komoře. Přesto to jsou krásné vzpomínky i fotky.

Pokračovat ve čtení

Vytisknout E-mail

Kloubní výživa, která Vás rozhodně nezklame

Vysoký stupeň neštěpení + snadná vstřebatelnost = maximální účinnost

ArtiCAN biosol a ArtiDUAL solution obsahují speciální enzymatickým procesem vysoce neštěpený kolagen na našem trhu v ojedinělé formě kloubního roztoku, vitamíny skupiny B (B, B2, B5, B6) a hořčík. ArtiDUAL je navíc obohacený o glukosamin sulfát. Do stravy Vašeho psa tak přináší komponenty potřebné pro ochranu a výživu kloubní chrupavky, šlach a vazů. Zároveň svým složením podporují regeneraci kůže a zlepšují kvalitu srsti (správné hladké, lesklé a přiléhavé).

Pokračovat ve čtení

Vytisknout E-mail