Jste zde:  
||
||
||
Byli jsme na ASAPu

Ostatní

Byli jsme na ASAPu

Ve dnech 10. – 12.10.2008 jsme se zúčastnili se svojí 3 měsíční Elinkou z Kazničovské hůrky výcvikového táboru pro mladé v kempu Hutník.

Při příjezdu v pátek jsme se ubytovali a byli zvědaví na program, který nás bude provázet celým víkendem. V sobotu nás čekal program přednášek, výcvik na vodě se zamykáním vody a ukázka práce zdravotnické záchranné služby, na neděli byl připraven výcvik psů.

Image 

Pátek večer se nesl v duchu oslavy 40. výročí svatby manželů Jandových a tak se sezení v hospůdce trošku protáhlo, ale na výkony v sobotu to nemělo vliv.

Ještě jednou gratulujeme k tomuto výročí!!!

V sobotu ráno jsme si vyslechli přednášku na téma genetika barev, kterou měl perfektně připravenou p. Janda, poté nám řekl něco k výživě našeho miláčka. Pak rychle k vodě, kde už měl hlavní slovo p. Šimek a my mohli vidět, jak by mohla jednou ta naše malá pracovat ve vodě a něco málo z výcviku na vodě.

Image Image Image Image Image

 

Elinka si také  vyzkoušela doplavat pro aportek a myslíme, že jí to šlo :-)  Po tomto výcviku hastrman (vodník) Šimek zamknul na zimu vodu a my se přesunuli na ukázku zdravotnické záchranné služby, kteří předváděli celkem reálnou záchranu života při zástavě dechu a oběhu – resuscitace (umělé dýchání a nepřímá masáž srdce), kterou jsme si poté mohli na vlastní kůži vyzkoušet i my. Tímto děkujeme za vyčerpávající výklad na toto téma.

Neděle ráno, ač nebylo dle předpovědi slunečné, se vyrazilo na výcvik poslušnosti. Nás, jakožto nováčků se ujala Markéta Kubištová a pečlivě nám vysvětlila, jak postupovat při výcviku, jak vodit psa při výstavě a ukázala nám i úpravu srsti pomocí „VYSAVAČE“. Taktéž moc a moc děkujeme!!!

            Pak už jen oběd a nastal čas na návrat domů. Tímto by jsme chtěli poděkovat všem, kteří tuto super akci vymysleli a uspořádali. Doufáme, že jsme se dobře uvedli a věříme v další spolupráci při výcviku i výstavách.

Takže ještě jednou díky, díky a díky…

 


Image 

S pozdravem Elinka z Kazničovské Hůrky, majitelka Petra Davidová a Mirek Bahník, DiS

 

Foto: JJ

Vytisknout E-mail