Jste zde:  
||
||
||
MVP Praha 18.11.2007

Mezinárodní výstavy

MVP Praha 18.11.2007

MVP Praha 18.11.2007 rozhodčí Jiří Janda (CZ)

Třída štěňat - psi

INDY Indiana Jones od Trojské skály

Datum narození: 10.6.2007

Číslo zápisu: ČMKU 5324/07

Otec: Quickly Bear v.Trieberg

Matka: Yvonne Chrisi v.d.Luxemburg

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Rážová Petra

Posudek: Harmonicky se vyvíjející štěně s velmi pěkně vyvinutým předhrudím, přiměřeně hluboký hrudník, velmi pěkně osvalený kohoutek, hlava je standardní, chrup s nůžkovým skusem, velmi pěkné zaúhlení obou párů končetin, osrstění velmi dobré struktury s bílými znaky.

Hodnocení: velmi nadějný

Třída mladých - psi

BOND z Luční cesty

Datum narození: 10.7.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5208/06

Otec: Bundasch z Kazničovské hůrky

Matka: Chilie Česorp

Chovatel: Ing. Vasilová Kateřina

Majitel: Fišer Jaroslav

Posudek: Dostatečně vysoký a mohutný pes s velmi pěkně modelovanou hlavou, pysky dostatečně uzavřené, hluboce uložené oči správné barvy, hruď bez připomínek, pěkně hluboký hrudník, avšak úzká přední fronta se strmějším postavením, postoj ze zadu dostatečně prostorný, avšak vzadu jde za pohybu výrazně úzce, velmi dobré osrstění, standardní struktury a barvy, zadní končetiny, by mohly mít výraznější zaúhlení.

Hodnocení: velmi dobrý 4

 

DAMIÁN z Kazničovské hůrky

Datum narození: 25.8.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5212/06

Otec:Ch.Darés od Trojské skály

Matka: Aranka z Kazničovské hůrky

Chovatel: Chromečková Marie

Majitel: Tesařová Vendula

Posudek: 14 měsíční pes na svůj věk velmi vysoký a výborně hlubokým hrudníkem, dostatečně mohutná hlava, jejíž dojem trochu kazí výrazně otevřené pysky, nůžkový skus, chrup kompletní, strmější v ramenou, avšak přední fronta dostatečně prostorná, postoj i pohyb vzadu by mohl být širší, standardní osrstění, na zádi zvlněné, za pochvalu stojí výrazně silná kostra.

Hodnocení: výborný 2

 

GRIZZLY od Trojské skály

Datum narození: 14.7.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5258/06

Otec: Ch. Black Buffalo's Bruce- Wayne

Matka: Ch. D'Yvonne od Trojské skály

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Kalvodovi František a Jana

Posudek: 17 měsíční pes, který by mohl v tomto věku být vyšší, s velmi dobrou proporcí hlavy s širokým čenichem kratšího formátu, chrup s kompletním skusem, kratší uši, mohutný hrudník i předhrudí, dostatečně široký a prostorný, odpovídající síla kostry, avšak volnější zadní linie s dosti vlnitou srstí v partii beder a zádě. Prostorná vydatná pohybová mechanika s velmi dobrým záběrem, avšak hlava by měla být výše nesena. Lze říci, že pes potřebuje ještě trochu vývoje.

Hodnocení: velmi dobrý

 

GERONIMO od Trojské skály

Datum narození: 14.7.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5256/06

Otec: Ch. Black Buffalo's Bruce- Wayne

Matka: Ch. D'Yvonne od Trojské skály

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Marounková Martina

Posudek: Vysoký pes správného formátu, velmi harmonické tělesné stavby, jehož hlava v tomto věku vyjadřuje pohlaví, chrup v pořádku, pysky sytě pigmentované, uzavřené, uši správné délky, široká lebka s širokým uložením očí a prostorná čenichová partie, souladná horní i spodní linie, výborné zaúhlení vpředu, vyhovující vzadu, prostorný postoj i prostorný a velmi živý pohyb, silná kostra.

Hodnocení: výborný 1 CAJC

 

HUCKLEBERY Fin z Horpu

Datum narození: 17.2.2007

Číslo zápisu: ČMKU 5278/07

Otec: Ch. Wyatt vom Riesrand

Matka: Embery z Horpu

Chovatel: Dušková Eva

Majitel: Krátká Monika

Posudek: mohutný vysoký hnědý pes delšího formátu, standardní hlava, jenž by mohla být vyšší v lebeční partii a trochu plnější v čenichu, uši delší a mohly by být výše nasazeny, pokleslá spodní víčka, hrudník dostatečně hluboký s však užší přední frontou, zaúhlení vpředu i vzadu by mohly být výraznější, velmi dobrá struktura srsti s výbornou hnědou pigmentací, za pohybu se jeví podstatně lepší než při statickém posouzení.

Hodnocení: výborný 3

Mezitřída - psi

FABRICIUS od Trojské skály

Datum narození: 9.2.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5264/06

Otec: Ch.Nonino v.d. Turfhoeve

Matka: Ch. D'Yvonne od Trojské skály

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Kolátor Tomáš

Posudek: Vysoký a velmi mohutný pes s vynikající hloubkou hrudníku a nádherně vyvinutým předhrudím, čemuž odpovídá celková široká přední fronta, velmi pěkně modelovaná výrazná samčí hlava, dostatečně široká jak lebeční tak i čenichová partie, chrup v pořádku, dostatečně uzavřené pysky, ocenil bych trochu pevnější hřbetní linii, standardní sytě černé osrstění.

Hodnocení: výborný 2 Res.CAC,res.CACIB

 

CAESAR Jess Black Denis

Datum narození: 2.7.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5198/06

Otec: Ch. Dustin Maceška

Matka: Viki Faundland

Chovatel: Denisovová Jiřina

Majitel: Salačová Martina

Posudek: Velmi harmonický pes dostatečné výšky a formátu s velmi pěknou hřbetní linií, což ještě podtrhuje ideálně uzavřené rovné osrtění, mohutná široká samčí hlava mající tmavé oči, široká jak v lebeční tak i v čenichové partii, pysky jsou těžší, avšak ještě uzavřené, velmi mohutná kostra a to jak u předních tak i u zadních končetin s dostatečným zaúhlením, pes je předveden ve velmi pěkné kondici s vydatnou pohybovou mechanikou, jediná připomínka v chrupu bych ocenil rovné postavení řezáků, které by měly být uloženy v jedné řadě.

Hodnocení: výborný 1 CAC CACIB

 

FRIPP z Brumovského panství

Datum narození: 11.12.2005

Číslo zápisu: ČMKU 5180/05/07

Otec: Yentl Newf Mermaid

Matka: Dášenka z Brumovského panství

Chovatel: Žáková Naděžda

Majitel: Kučerová Jana

Posudek: Vysoký pes kratšího formátu s mohutnou kostrou a mohutnou samčí hlavou, kompletní chrup, avšak řezáky ve spodní čelisti nejsou v řadě, jinak nůžkový skus, líbil by se mi kdyby uši byly výše nasazeny, strmější v předu i vzadu, za pohybu trochu strmější, standardní osrstění.

Hodnocení: výborný 3

 

Třída otevřená - psi

ALBERT od Třebízské skály

Datum narození: 27.11.2002

Číslo zápisu: ČMKU 4813/02

Otec: Astor od Křišťálového potoka

Matka: Jessica Triladé

Chovatel: Petřík Alois

Majitel: Ing.Vích Miroslav

Posudek: Vysoký mohutný pes s typickou hlavou, krk bez připomínek, ocenil bych sytější barvu očí, standardní uši, krásně uzavřené sytě pigmentované pysky, výborná hloubka hrudníku a nádherně vyvinuté předhrudí s výborným zaúhlením spolu s velkou výškou přispívají k impozantnosti psa a je nutné toto obzvlášť pochválit. Líbilo by se mi za pohybu trochu prostornější pohyb vzadu nicméně pohybová mechanika je nádherně vydatná.

Hodnocení: výborný 4

 

ARTUR Monteka

Datum narození: 16.6.2005

Číslo zápisu: ČMKU 5093/05

Otec: Ch. Brutus Laboma

Matka: Kiki Severozápadní cesta

Chovatel: Vopatová Monika

Majitel: Patčová Květa

Posudek: Mohutný hnědý pes s hlubokým hrudníkem, standardním předhrudím a s výraznou samčí hlavou, která je dostatečně široká, pysky dostatečně uzavřené, ocenil bych kdyby řezáky spodní čelisti byly v jedné řadě, trochu ruší světlejší pigmentace oka a zejména v protikladu s velmi pěknou sytě hnědou pigmentací jeho standardní srsti, postoj i pohyb dostatečně prostorný, ale akce zadních končetin by mohla být vydatnější a hlava výše nešena.

Hodnocení: výborný

 

FARAO z Horpu

Datum narození: 31.3.2004

Číslo zápisu: ČMKU 4991/04/06

Otec: Ch. Hannibal di Borgoleonardo

Matka: Gallows Mary's Bay

Chovatel: Dušková Eva

Majitel: Dušková Eva

Posudek: celkem pěkný harmonický černý pes, jehož hlava by mohla být širší jak v partii čenichu tak v partii očí, pysky jsou těžší málo uzavřené, spodní řezáky nejsou v radě, hrudní končetiny vyhovující zaúhlení, zadní končetiny mají výborné zaúhlení a tomu odpovídající vydatnou mechaniku, výborné osrstění, co do barvy, ohon dost vysoko nesen.

Hodnocení: výborný

 

ENDY Braun od Trojské skály

Datum narození: 19.6.2005

Číslo zápisu: ČMKU 5118/05

Otec: Ch. Brutus Laboma

Matka: Yvonne Chrissi v.d. Luxemburg

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Kalvodovi František a Jana

Posudek: Vysoký mohutný hnědý pes spíše delšího formátu, který na první pohled zaujme extrémně vyvinutým širokým předhrudím a velkou hloubkou hrudníku, tato prostorná přední fronta plně koresponduje s výraznou hrubší samčí hlavou mající těžší avšak dostatečně uzavřené pysky, vyjadřující žádoucí ušlechtilost, je potěšující dostatečná pigmentace očí, kompletní chrup s nůžkovým skusem, zadní fronta dostatečně prostorná a zaúhlená s kratším ohonem /po úrazu/, pohybová mechanika vydatná a veselá, přesto je pes ideálně mohutný.

Hodnocení: výborný 1 CAC

 

PRESLEY od Jihlavské brány

Datum narození: 22.9.2005

Číslo zápisu: ČMKU 5133/05

Otec: Ch. Hannibal di Borgoleonardo

Matka: Gallows Mary's Bay

Chovatel: Macek Rudolf

Majitel: Ing.Vlček Vladimír

Posudek: vysoký mohutný pes s výborně modelovanou hlavou, oči by mohly být tmavší a postavení řezáků ve spodní čelisti by mělo být rovnější, těžší povolenější pysky, výborné předhrudí a výborné zaúhlení vpředu i vzadu a tomu odpovídající pohybová mechanika, krásná hřbetní linie zdůrazněná pěkným uzavřeným osrstěním a hluboká spodní linie zvýrazňuje celkovou harmonizaci psa.

Hodnocení: výborný 3

 

DUMAS od Trojské skály

Datum narození: 3.4.2004

Číslo zápisu: ČMKU 5015/04

Otec: Ch. Dreamdancer v.d.Wässernach

Matka: Yvonne Chrissi v.d. Luxemburg

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Čermáková Věra

Posudek: Elegantní pes s ušlechtilou hlavou, jejíž čenichová partie by mohla být kratší, chrup kromě postavení řezáků bez připomínek, hrudník dostatečně hluboký a prostorný tomu odpovídající předhrudí, avšak postoj předních končetin by mohl být prostornější, ideálně extrémně vydatná pohybová mechanika, standardní osrstění.

Hodnocení: výborný

 

BACK To Emotion of Apachee´s Home

Datum narození: 22.10.2005

Číslo zápisu: N 1622

Otec: Seabrook's Stepin out at Pooh Bear

Matka: Apachee M.L.Bigfoot

Chovatel: Deixler Klement Mag.

Majitel: Deixler Klement Mag.

Posudek: Velmi harmonický pes s mohutnou samčí hlavou, které dominují sytě černé pigmentované oči, kompletní chrup s klešťovým skusem a nepravidelným postavením řezáků, při celkové ušlechtilé modelaci hlavy působí trochu rušivě, volnější ne zcela uzavřené pysky, rovná pevná hřbetní linie, spodní linie prostě zastřižená a taktéž předhrudí, vyhovující zaúhlení vpředu s trochu volnějšími lokty, velmi pěkné zaúhlení vzadu, oči by měly být hlouběji uložené.

Hodnocení: výborný 2 Res.CAC

Třída šampiónů - psi

Ch. DUSTIN Maceška

Datum narození: 27.5.2002

Číslo zápisu: ČMKU 4767/02

Otec: Ben Metlock Bär vom Gelderland

Matka: Hanni vom Elsterufer

Chovatel: Ing. Belza Zdeněk

Majitel: Mgr.Belzová Soňa

Posudek: Mohutný elegantní pes s krásnou strukturou srsti s výraznou samčí hlavou, která je dostatečně široká a hluboká, jak v lebeční, tak v čenichové partii, trochu ruší otevřené pysky a ocenil bych lepší postavení řezáků, prostorný postoj i pohyb spolu s dlouhým krokem dokazují harmoničnost psa, jak ve statickém postoji, tak i za pohybu.

Hodnocení: výborný 2 Res.CAC

 

Ch. SKIPPER´S Impress You

Datum narození: 8.4.2005

Číslo zápisu: ÖHZB N 1618/UF.8704/05

Otec: Skipper´s New Wave king of Helluland

Matka: Miss Skipper´s King of Helluland

Chovatel: Siklosi Bela

Majitel: Aichele Angelika MAG. Klement Deixler

Posudek: pes, který na první pohled zaujme dosti veselou letorou, výrazná hrubší samčí hlava s kvadratickou čenichovou partií, těžší pysky, které by mohly být uzavřenější, chrup bez připomínek, prostorný postoj, harmonická linie, vyhovující zaúhlení vpředu a velmi pěkné zaúhlení vzadu. Na svůj věk velmi pěkně vyvinutý pes.

Hodnocení: výborný 1 CAC

 

Ch. BALTIC Storm''s  Glad Gremlin

Datum narození: 25.5.2004

Číslo zápisu: PKR.II-84059

Otec: Edgar v.d.Kleine Compagnie

Matka: Miss Marpel Bär vom Gelderland

Chovatel: Belzynski Andrzej

Majitel: Belzynski Andrzej

Posudek: Standardní pes s typickou hlavou, u které ruší zcela otevřené spodní pysky, které by mohly být silněji pigmentované, volná spodní víčka, pes by mohl mít výraznější zaúhlení, nicméně pohybová mechanika je dostatečně vydatná, ohon stranou nesen.

Hodnocení: výborný

 

 

Ch. EGEBAEK'S Indian Charlie

Datum narození: 1.7.2005

Číslo zápisu: SPKP 1424

Otec: Pouch Cove Raises The Bear

Matka: Matka: Egebaek's Vanilla

Chovatel: Baaner Marianne

Majitel: Pangelovi Jan a Mária

Posudek: Pes žádoucí výšky i formátu s dominantní hrubší hlavou, těžšími otevřenými dolními pysky, které jsou ovšem dostatečně suché, oční víčka by mohla být lépe utvářena, ocenil bych rovné postavení řezáků ve spodní čelisti, strmější zaúhlení vpředu, pěkná hloubka hrudníku a pěkné zaúhlení vzadu, prostorný postoj a pohyb, krásně uzavřené osrstění.

Hodnocení: výborný 3

 

Ch. DARÉS od Trojské skály

Datum narození: 3.4.2004

Číslo zápisu: ČMKU 5011/04

Otec: Ch. Dreamdancer v.d.Wässernach

Matka: Yvonne Chrissi v.d. Luxemburg

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Kolátor Tomáš

Posudek: mohutný kompaktní pes s typickou hlavou, pysky dostatečně uzavřené, chrup bez připomínek, nádherné předhrudí i hloubka hrudníku, silná zadní fronta, standardní osrstění, i při celkové mohutnosti dostatečně rychlá a svižná pohybová mechanika.

Hodnocení: výborný 4

Třída štěňat - feny

ILDA Matilda od Trojské skály

Datum narození: 10.6.2007

Číslo zápisu: ČMKU /07

Otec: Quickly Bear v.Trieberg

Matka: Yvonne Chrisi v.d.Luxemburg

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Kubištová Markéta

Posudek: Nádherně se vyvíjející kostnatá fena s vynikajícím zaúhlením a elegantní pohybovou mechanikou, typicky ušlechtile modelovaná hlava, v osrstění bílé znaky na ocase, předhrudí a tlapkách. Harmonicky se vyvíjející jedinec, o kterém lze říci, že vypadá jako miniatura již dospělé feny.

Hodnocení: velmi nadějná

Třída dorostu - feny

ARIEL Scheena Verpi

Datum narození: 22.4.2007

Číslo zápisu: ČMKU 5299/07

Otec: Higginson Beau Triladé

Matka: Fionna z Horpu

Chovatel: Pivoňková Veronika

Majitel: Čápová Renata

Posudek: 7 měsíční harmonicky se vyvíjející fena s typickou hlavou, která by mohla být výraznější v lebeční partii, nádherný chrup s nůžkovým skusem, zaúhlení by mělo být trošku výraznější, ohon je dosti vesele nesen.

Hodnocení: velmi nadějná 3

 

BAFFY Beys ze Slezského panství

Datum narození: 3.5.2007

Číslo zápisu: ČMKU 5308/07

Otec: Ch.Darés od Trojské skály

Matka: Lenny od Celpaku

Chovatel: Ščepancová Kateřina

Majitel: Ščepancová Kateřina

Posudek: Velmi pěkně se vyvíjející fena s hezky modelovanou hlavou mající nádherný chrup, oči by mohly být trochu tmavší, pěkné zaúhlení vpředu i vzadu, již nyní nádherná struktura srsti, pohyb dostatečně prostorný, oba páry končetin je třeba zpevnit.

Hodnocení: velmi nadějná 2

 

BABY Ariela ze Slezského panství

Datum narození: 3.5.2007

Číslo zápisu: ČMKU 5307/07

Otec: Ch.Darés od Trojské skály

Matka: Lenny od Celpaku

Chovatel: Ščepancová Kateřina

Majitel: Filipová Radka

Posudek: Elegantní fenka, kterou je nutné pochválit za krásnou barvu očí, perfektní postavení řezáků ve spodní čelisti v chrupu zatím není P1 vpravo dole, ve statickém postoji potřebuje lepší zaúhlení, za pohybu je výraznější, ale potřebuje trochu otrkat.

Hodnocení: velmi nadějná 4

 

 

ATHÉNA Gomaru

Datum narození: 28.3.2007

Číslo zápisu: ČMKU 529107

Otec: Ch.Brutus Laboma

Matka: Ch.Deborah od Trojské skály

Chovatel: Ing.Gottlieb Rudolf

Majitel: Paul Jan

Posudek: Nejmohutnější z fen předvedených v této třídě a tomu odpovídající i mohutnou širokou hlavou, která přesto má dostatek elegance a ušlechtilosti, přestože se jedná o silnou fenu je hřbetní linie dostatečně pevná. Výborné zaúhlení končetin a vydatná pohybová mechanika.

Hodnocení: velmi nadějná 1


Třída mladých - feny

HANY od Trojské skály

Datum narození: 4.10.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5239/06

Otec: Bundasch z Kazničovské hůrky

Matka: Ch. C'Asta od Trojské skály

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Keslová Jarmila

Posudek: Vysoká mladá fena s odpovídající hlavou mající pěkně uložené oči a pěknou modelaci lebeční partie, pysky uzavřené sytě pigmentované, nůžkový skus, pěkně osvalený krk a výrazné předhrudí, spolu s hrudníkem tvoří velice pěknou přední frontu, zadní končetiny stojí dostatečně prostorně, ale rád bych viděl výraznější úhel v koleni, žije si velmi dobře a tak by, ale hřbetní linie mohla být trošku pevnější.

Hodnocení: výborná

GOLDIE od Trojské skály

Datum narození: 14.7.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5263/06

Otec: Ch. Black Buffalo's Bruce- Wayne

Matka: Ch. D'Yvonne od Trojské skály

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Krausová Jaroslava

Posudek: Velmi harmonická fena s elegantní fenčí hlavou, líbily by se mi trochu tmavší oči, pěkný nůžkový skus, oboustranně dole nejsou P1, pěkně nasazený krk, který je i dobře nesen, prostorný postoj, živý veselý pohyb a vysoko nesená hlava přispívající k jejímu elegantnímu projevu.

Hodnocení: výborná 2

HOLLY Austeen z Horpu

Datum narození: 17.2.2007

Číslo zápisu: ČMKU 5263/06

Otec: Ch. Wyatt Earp vom Riesrand

Matka: Embery z Horpu

Chovatel: Dušková Eva

Majitel: Dušková Eva

Posudek: 9 měsíční fena s malinko těžší hlavou, volnější spodní víčka, spolu s utvářením lícních a čenichových partií, trošku unylý vzhled nepostrádající svoje kouzlo, přední fronta by mohla být prostornější a lépe zaúhlena, zadním končetinám by prospěl lepší úhel v koleni, rád bych viděl rovnější nesení ohonu, pohybová mechanika elegantní.

Hodnocení: výborná 3

GERA od Trojské skály

Datum narození: 14.7.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5260/06

Otec: Ch. Black Buffalo's Bruce- Wayne

Matka: Ch. D'Yvonne od Trojské skály

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Strouhalová Marta

Posudek: Velmi harmonická fena s výbornou modelací hlavy kvadratickým čenichem, širokou lebeční partií, výborný chrup s nůžkovým skusem, krásně utvářené a pigmentované pysky podtrhují eleganci hlavy, výborné zaúhlení vpředu, veselá pohybová mechanika a dobře nesený ohon, výborné uzavřené osrstění.

Hodnocení: výborná 1 CAJC

HANNY Black Queen z Horpu

Datum narození: 17.2.2007

Číslo zápisu: ČMKU 5279/07

Otec: Ch. Wyatt vom Riesrand

Matka: Embery z Horpu

Chovatel: Dušková Eva

Majitel: Pumpová Jana

Posudek: Na 9 měs. již vyvinutá fena mající výšku dospělého psa s typickou hlavou, nůžkový skus, vpravo dole neprořezaná P1, delší uši, výborné předhrudí s dobrým zaúhlením, postoj vzadu též dostatečně prostorný s odpovídajícím zaúhlením, vyhovující osrstění, ještě ne zcela po vylínání vyrostlé.

Hodnocení: výborný

GACHONA od Trojské skály

Datum narození: 14.7.2006

Číslo zápisu: ČMKU 5259/06

Otec: Ch. Black Buffalo's Bruce- Wayne

Matka: Ch. D'Yvonne od Trojské skály

Chovatel: Jandovi Jiří a Jiřina

Majitel: Musil Martin

Posudek: Elegantní harmonická fena s širokou hlavou, kvadratickým čenichem u kterého bych rád viděl tmavší oči, chrup nůžkový, vpravo dole neprořezaná P1, výborná přední fronta, prostorná zadní fronta, dosti vesele nesený ocas, živý a veselý pohyb.

Hodnocení: výborná 4

Třída otevřená - feny

ANGELIKA Black Nezkrotná markýza

Datum narození: 21.8.2005

Číslo zápisu: ČMKU 5127/05

Otec: Ch. Dustin Maceška

Matka: Ch. Carie Canadian Beardog

Chovatel: Hořáková Jitka, Vestec

Majitel: Čápová Renata

Posudek: Vysoká fena s typickou hlavou, kde působí trochu rušivě světlejší oči, ne zcela uzavřené, ale suché pysky, oboustranně dole P1 chybí, pěkně vyvinuté předhrudí i hrudník, vpředu by mohla být lépe zaúhlená, za pohybu trošku volnější lokte, trochu strmější vzadu, standardní uzavřené osrstění. Zejména s ohledem na sílu kostry dostává známku výborná.

Hodnocení: výborná

ANTOANET Queen Nezkrotná markýza

Datum narození: 21.8.2005

Číslo zápisu: ČMKU 5131/05

Otec: Ch. Dustin Maceška

Matka: Ch. Carie Canadian Beardog

Chovatel: Hořáková Jitka, Vestec

Majitel: Pumpová Jana

Posudek: Fena s velmi pěkně modelovanou hlavou, avšak její oči jsou výrazně světlé, chrup bez připomínek, pěkné předhrudí, pěkný hrudník, rád bych viděl pevnější hřbetní linii, prostornější postoj, standardní osrstění uzavřené.

Hodnocení: výborná

ELFA Eriadna

Datum narození: 1.10.2005

Číslo zápisu: RKF 1795919

Otec: Ch. Kay Kardaj Wolger

Matka: Velikiy Medved Votervey

Chovatel: Sharikova N.G.

Majitel: Meiere Inese

Posudek: Fena spíše delšího formátu, jejíž hlava má výrazně nízko nasazené uši, měla by mít vyšší čelní partii a celkově širší, jak v partii lebky tak v partii čenichu, respektive čenich by mohl být trochu kratší, přední fronta trochu strmější, za pohybu vpředu i vzadu jde dosti úzce a ohon často stáčí nahoru až do háčku.

Hodnocení: velmi dobrá

RANIA Triladé

Datum narození: 2.11.2005

Číslo zápisu: ČMKU 5167/05

Otec: Deril Webb Bay

Matka: Icy Lady Triladé

Chovatel: Kroupa Václav.

Majitel: Mrštík Jan

Posudek: Vysoká mohutná kostnatá fena s pěkně modelovanou hlavou, i když spíše hrubšího typu, přesto si zachovávající svojí eleganci, pěkná přední i zadní fronta, a tomu odpovídající pohyb, standardní osrstění.

Hodnocení: výborná 3

ADÉLA od Třebízské skály

Datum narození: 27.11.2002

Číslo zápisu: ČMKU 4814/02

Otec: Astor od Křišťálového potoka

Matka: Jessica Triladé

Chovatel: Petřík Alois

Majitel: Zlámalová Martina

Posudek: Standardní fena spíše delšího formátu s velmi pěkně modelovanou hlavou, oči široce posazené by mohly být trochu hlouběji uložené, vpravo dole chabí P1, předhrudí dobře vyvinuté, ale mohlo by být trochu širší, (mírně vytáčí tlapy. Vzadu stojí dostatečně prostorně, ale rád bych viděl lepší zaúhlení. Standardní osrstění.

Hodnocení: výborná

GRANNY z Horpu

Datum narození: 7.10.2005

Číslo zápisu: ČMKU 5150/05

Otec: Ch. Hannibal di Borgoleonardo

Matka: Embery z Horpu

Chovatel: Dušková Eva

Majitel: Pumpová Jana

Posudek: Vysoká mohutná hnědá fena se silnou kostrou, mohutnou kvadraticky řezanou hlavou, přesto však dostatečně suchou, přední fronta výrazná mohutná, zadní fronta prostorná s odpovídajícím zaúhlením. Přes svojí mohutnost má fena lehký elegantní pohyb. Ohon vesele nesen.

Hodnocení: výborná 2 Res.CAC Res.CACIB

GAYA z Horpu

Datum narození: 7.10.2005

Číslo zápisu: ČMKU 5147/05

Otec: Ch. Hannibal di Borgoleonardo

Matka: Embery z Horpu

Chovatel: Dušková Eva

Majitel: Lišková Helena

Posudek: Elegantní černá fena s ušlechtilou modelací hlavy, široká lebeční partie, chrup bez připomínek, vpředu by mohla být lépe prostornější a výrazněji zaúhlená, zaúhlení vzadu odpovídá, přes celkovou eleganci by se mi líbilo kdyby měla silnější kostru.

Hodnocení: výborná

MERWEDIEK´S Amazing Camilla

Datum narození: 22.7.2005

Číslo zápisu: NHSB 2568788

Otec: Ch.Nonino v.d.Turfhoeve

Matka: Kvinta Kyra v.Wikinger-Vinland

Chovatel: Van Damme-Van Boeijen Henneke

Majitel: Hanneke Van Damme-Van Bosije

Posudek: Harmonická hnědá fena s elegantní hlavou, která přes svojí mohutnost si zachovává žádoucí ušlechtilost, těsný nůžkový skus, velmi dobře nesené uši, pěkná přední fronta a hluboký hrudník, mohutná zadní fronta, harmonická horní i spodní linie, živá vyrovnaná povaha.

Hodnocení: výborná 1 CAC CACIB BOB BIG

KISS Me Kate vom Riesrand

Datum narození: 18.8.2004

Číslo zápisu: SPKP 1380

Otec: Denis Roussow vom Riesrand

Matka: Grazy Girl From Kingdom of New

Chovatel: Grosshauser Evi

Majitel: Pangelovi Jan a Mária

Posudek: hnědá fena, která na první pohled zaujme pigmentem, který se projevuje v barvě očí, chrup dosti drobný, pysky pěkně uzavřené, standardní postoj vpředu, vzadu dobře zaúhlená, ale rád bych viděl prostornější pohyb vzadu.

Hodnocení: výborná 4

 

FIONNA z Horpu

Datum narození: 31.3.2004

Číslo zápisu: ČMKU 4996/04

Otec: Ch. Hannibal di Borgoleonardo

Matka: Embery z Horpu

Chovatel: Dušková Eva

Majitel: Pivoňková Veronika

Posudek: Hnědá fena, která na první pohled zaujme svým postojem, kdy se umí sama předvádět, typická hlava mající těžší spodní pysky, těžší spodní víčka. Přední fronta by mohla být trochu víc prostornější, velmi elegantní pohyb, který by mohl být prostornější, má nádherně pigmentovanou tmavou srst.

Hodnocení: výborná

 

Vytisknout E-mail