Jste zde:  
||
||
Procházka předvánoční Prahou 2016

Procházka předvánoční Prahou 2016

Rádi bychom vás pozvali na již 4. ročník vánoční procházky po Pražském hradě.

Trasa je dlouhá cca 5,5 km, je stejná jako v loňském roce ( Petřín, směr Břevnovský klášter, Pražský hrad, Staré zámecké schody, Kampa,Újezd, a pak zpět k Petřínu). Cestu si lze zkrátit a na Petřín dojet lanovkou. Pro zájemce o cestu petřínskou lanovkou upozorňujeme, že tu platí přepravní pravidla pražské MHD, tedy i to, že pes musí mít náhubek.IMG 5617


Mapa trasy s vyznačeným startem : stačí kliknout na https://mapy.cz/s/1e823
Sraz - v sobotu 17. prosince 2016 v 11,00 hodin v Růžovém sadu na Petříně

Parkování - například v ulici Šermířská/Jezdecká, jsou zde koleje směrem k sadu a poměrně velká plocha k parkování.

NEZAPOMEŇTE:
- vodu pro pesany, případně i pro vás:o)
- teple se obléci, penízky, doklady, pytlíky na bobky

PŘIHLÁŠENÍ SE NA AKCI:
Svou účast, prosím, potvrďte emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., do předmětu uveďte Procházka vánoční Prahou.
Do emailu napište, kdo všechno s vámi půjde (pesani, lidé) + telefonní kontakt.
Pokud by bylo nepříznivé počasí, snažili bychom se vás operativně obvolat a termín procházky bychom posunuli třeba na další den. Doufáme, že to nebude nutné a počasí nám bude přát.
Pod vánočním stromem na Pražském hradě si již tradičně rozdáme dárky. Kdo bude mít i letos zájem vylosovat z improvizovaného vánočního pytle nějaký ten dáreček, přinese s sebou také nějakou drobnost a tak stejným způsobem obdaruje své kamarády. Dárky jsou pro radost, takže nemusí být finančně nákladné - okolo 50ti korun. Je to spíš akce pro pobavení a také k dotvoření atmosféry celé akce a samozřejmě dobrovolná!!!!
TĚŠÍME SE NA VÁS!.